Pony Sascha heeft Utopia verlaten

Pony Sascha heeft Utopia verlaten

Utopia pony Sascha is niet meer in Utopia, het dier is terug gegaan naar haar eigen baasje. Sascha was namelijk een “leen pony” en na iets langer dan een jaar in Utopia gewoond te hebben, zit de leenperiode erop en gaat haar leven nu weer verder buiten de poorten van de mini samenleving. Ze heeft een prachtige tijd gehad en is goed verzorgd, maar voor Sasha is het nu beter dat ze terug is naar haar eigen stalletje. En op de stream werd er weinig over gesproken. Toen een bewoner erover begon werd er snel sst gezegd. Enfin je weet nu waarom het dier weg is.

Wat gebeurd(e) er momenteel nog meer in Utopia? Boyd was flink aan het werk in zijn tattoo shop. Hij had een klant voor hoe kan het ook anders een tatoeage. Maar er werd nog meer gewerkt. Zo had Cemal een klant voor de carwash en Gina had wat klanten voor Le Luifel. En natuurlijk wordt er ook gesproken over Ruud die toch maar in Utopia blijft. Victoria en Ramona bespreken de kwestie nog eens. Victoria hoopt dat Ruud de juiste beslissing heeft genomen, en voor zichzelf kiest. Daarnaast hoopt ze dat hij zich vaker open zal stellen naar de groep, zodat de bewoners hem kunnen helpen. Want hij staat er niet alleen voor…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *