Billy, Romy en Rowena walgen van het gedrag van Jessie

Billy, Romy en Rowena walgen van het gedrag van Jessie

Jessie is niet blij dat Ruud toch in Utopia wil blijven. Ook andere bewoners hebben dit opgevangen, zo ook Billy. Zij besluit het met Rowena en Romy te bespreken.

Billy laat weten dat ze het gedrag van Jessie niet vindt kunnen. Hij heeft geen empathisch vermogen en hij kan daarom niet begrijpen dat Ruud vanochtend niet aandacht probeerde te trekken, maar gewoon zijn verhaal deed. Het vertellen van zijn verhaal tegenover de groep is juist een heel groot ding voor hem voegt ze eraan toe. Ook Romy walgt van Jessie’s gedrag en laat weten dat het haar opvalt dat Jessie de hele ochtend vrolijk rond liep, met de gedachte dat zijn “rivaal”naar huis zou gaan. En nu hij heeft laten weten dat hij toch blijft, is het humeur van Jessie direct omgeslagen.De dames laten het maar gaan en zijn het erover eens dat Jessie gewoon tegen Ruud opkijkt. Voor hun maakt het niets uit, Ruud blijft in Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. scarlet at 16:18

    Blijft die luiwammerige niksnut toch? Dus gewoon weer loze dreigementen. En dan zeggen dat hhij zo moe is en ziek, zodat hij niets hoeft uit te spoken. Gatsiedarrie, ik kan me voorstellen dat Jessies humeur meteen is omgeslagen, dat is de mijne ook nu die gladjanus toch blijft! En dan dat trio Ka en Co dat walgt van Jessies gedrag? Nou, ik walg van dat hypocriete trio!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *