Jessie en Boyd zijn niet blij dat Ruud toch in Utopia blijft

Jessie en Boyd zijn niet blij dat Ruud toch in Utopia blijft

Ruud blijft toch in Utopia, de meeste bewoners zijn er blij mee maar Jessie lijkt er niet zo blij mee te zijn.

Terwijl Ruud bezig was met zijn verhaal liep Jessie gefrustreerd weg.  Wat later uit hij deze frustratie dan ook bij Boyd. De twee zijn het erover eens dat het een schreeuw om aandacht is van de Ruud. Het feit dat hij niet gelijk heeft laten weten dat hij in Utopia blijft, maar een verhaal erbij vertelde, zegt voor Jessie genoeg.Hij vindt dat Ruud zijn moment heeft gepakt om te vertellen hoe veel hij van Utopia houdt. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat hij meer kans maakt om Utopiaan van het jaar te worden. Boyd is het hier helemaal mee eens en vindt dat Ruud zich aan zijn eerdere uitspraak had moeten houden. Hijzelf is namelijk zoals hij zelf zegt, wél een man van zijn woord.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *