Utopia 2017 gaat door!

Utopia 2017 gaat door!

Goed nieuws voor alle Utopia fans. Utopia gaat nog even door. Ook in 2017 kunnen we nog van het programma genieten volgens nu.nl

Utopia zal in elk geval nog tot de zomer van 2017 te zien zijn. Volgens John de Mol is er ook daarna nog voldoende ruimte om door te gaan. “De wet van commerciële televisie is inmiddels algemeen bekend: zolang de kijker het wil zien blijft SBS het uitzenden en wij het maken.” De realityserie viert maandag zijn duizendste dag en is daarmee het langstlopende realityprogramma op Nederlandse televisie. Nog iedere dag kijken er zo’n half miljoen mensen naar de inwoners die hun eigen samenleving opbouwen binnen de muren van Utopia. “De resultaten, de cijfers en de marktaandelen zijn nog steeds van zo’n marge dat SBS zegt: we willen er nog geen afscheid van nemen”, aldus De Mol in gesprek met NU.nl. Aan het format zal in de komende maanden niets veranderen. Volgens De Mol is Utopia juist zo interessant, omdat de makers zich zo min mogelijk bemoeien met de bewoners. “Die vijftien mensen bepalen zelf wat ze doen. Dat is weleens moeilijk. Soms heb je dagen dat je denkt: ‘Ik ga nu naar binnen en ik geef ze een schop onder de kont’. Maar tot nu toe zijn er gelukkig altijd mensen bij die vijftien die uit zichzelf opstaan, omdat ze zelf ook merken dat het er weer wat moet gebeuren.”

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Bardy247 at 17:22

    Voor de mensen die denken dat de grote baas John de Mol aan de touwtjes trekt.
    Hij is zo betrokken bij het programma en zo’n fanatieke kijker dat hij niet weet dat er ondertussen 16 bewoners zijn.

    Wat betreft de neiging om naar binnen te gaan en ze een schop onder de reet te geven.
    Daar kan ik mij volledig bij aansluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *