Oud bewoners zijn in Utopia gearriveerd

Oud bewoners zijn in Utopia gearriveerd

 

Utopia bestaat 1000 dagen en oud bewoners zijn ook tijdelijk in Utopia terug gekomen voor een lunch.

Oud bewoners Paul, Emil, Vanessa en Nicoline komen als eerste de poort door lopen. De bewoners staan vanaf de loods te spingen en te zwaaien. Het viertal dat het terrein op loopt kijkt verbaasd om zich heen. Wat een luxe! wordt er geroepen. Ze vinden het leuk om alle veranderingen op het terrein te zien. Sommige inwoners en oud bewoners hebben elkaar nog nooit gezien. Iedereen stelt zich voor. Billy rent enthousiast op de, voor haar, bekende gezichten af. Herenigd na het voorstellen en knuffelen is het tijd om naar binnen te gaan. De oud bewoners kunnen niet wachten om de loods te bekijken. Vanessa krijgt een rondleiding van Rianne, Cemal, Do en Bas. Paul, Nicoline en Emil kijken in de paarse kamer rond onder leiding van Billy. Ondertussen staan Gina, Rowena en Gina bij de poort te wachten. Gina kan niet wachten tot ze haar Mark in haar armen kan sluiten. De rest Bjorn, Ivan, Gabriëlle en Naomi komen het terrein op lopen. Er wordt flink met de oud bewoners geknuffeld. Ramona is ondertussen ook bij de poort aangekomen en is ontzettend blij haar vriendin Gabriëlle weer te zien. Nadat Gina iedereen gedag heeft gezegt kijkt ze met een sip gezicht naar de poort. Maar waar is Mark?

Uiteindelijk roept Mark GINA! Gina draait zich om en daar staat hij… Mark. Ze rent op hem af en vliegt hem in zijn armen. Na flink geknuffeld en gekust te hebben lopen ze samen naar de rest. Ook Ramona en de andere bewoners zijn blij om Mark te zien. Hand in hand lopen Gina en Mark samen met de rest naar de loods. Ik laat je niet meer los hoor zegt Mark tegen haar.

De oud bewoners mengen zich met de huidige inwoners. Er wordt veel gekletst en gelachen. Ook worden er rondleidingen gegeven. Er hangt een ontzettend goede sfeer en iedereen is blij. Wanneer Ruud en Ivan elkaar zien zijn de twee door het dolle heen. Ook door andere bewoners wordt er nog veel geknuffeld. Billy rent op Ivan af als ze hem ziet. De twee knuffelen stevig. Ondertussen staat Jessie buiten met Paul en Vanessa te kletsen. De inwoners en oud bewoners staan in groepjes te kletsen en lopen in en rondom de loods. Straks staat er een heerlijke lunch op ze te wachten. Gio komt als laatste oud-Utopiaan het terrein op. Ook hij wordt warm ontvangen. Tijd om te eten!

 

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Willeke at 21:36

  Een ding zou ik graag willen, dat de bewoners eens afleren te vloeken.
  En met schuttingtaal stoppen.
  Er zitten kinderen te kijken, en die krijgen morgen straf van de juf/meester.
  Ze weten niet eens wat de woorden betekenen, dus geef het goede voorbeeld.
  Dankjewel , voor het plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *