Het was een gezellige dag in Utopia met oud bewoners

Het was een gezellige dag in Utopia met oud bewoners

Een aantal oud bewoners zijn in Utopia geweest omdat het programma 1000 dagen bestaat. En er komen nog meer dagen bij want Utopia gaat door in 2017! Enfin, om deze 1000 dagen te vieren mochten de oud bewoners even langskomen voor een lunch waar we al over schreven. Maar er is natuurlijk nog meer gebeurd wat we in dit bericht voor je zullen omschrijven.

Er zijn namelijk 26 bewoners in Utopia wat voor flink wat drukte zorgde. Alle oud bewoners hebben een rondleiding gehad. Billy neemt Nicoline, Vanessa en Emil onder haar hoede. De andere bewoners kletsen er op los met elkaar. Het is een gezellige boel. Nadat iedereen elkaar heeft kunnen knuffelen is het tijd voor de lunch. Er staat sushi op het menu. Benjamin opent de lunch met een mooi gedicht over Utopia. Na dit gedicht klinkt er applaus. Dan wordt er gegeten. Ook hier wordt weer veel gekletst en gelachen.

Gina en Mark zijn vanzelfsprekend blij om elkaar weer te zien, maar ze willen beide ook met anderen kletsen. Zo loopt Gina een rondje met Ivan over het terrein. Hij vertelt haar dat ze het goed doet, maar dat ze soms meer haar mond open mag trekken. Gina is niet de enige die advies krijgt van Ivan. Ook Cemal en Rianne kunnen op een goed advies rekenen van de Utopiaan van het jaar. Do pakt ondertussen haar camera erbij en gaat aan de slag voor Utopia Inside. Samen met oud bewoner Giorgio gaat ze naar de stallen om hem wat vragen te stellen.  Ivan, Bjorn, Victoria, Ruud en Rowena zitten met zijn alle bij elkaar om bij te kletsen. Niet veel later komen ook Gabriëlle en Ramona erbij zitten. Ruud en Ivan dagen elkaar uit. Ze willen graag bewijzen wie het sterkst is. Waar we zo op terug komen.  Rowena en Gabriëlle zonderen zich wat later even af om een serieus gesprek te hebben. Rowena vertelt over haar gevoelens en haar situatie. De twee dames zijn blij dat ze weer samen kunnen kletsen. Mark geeft Jessie advies over de financiën. Jessie luistert naar hem en neemt zijn advies erg serieus. Inmiddels zijn de oud bewoners alweer weg. Het was erg gezellig en iedereen heeft ervan genoten. Op naar de volgende duizend dagen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 13:29

    Heb genoten van de oud bewoners. Vond het erg mooi en leuk om ze weer te zien. Vooral bijv. o.a. Emil/Nicoline/Mark/Gio /vanessaen die ik vergeten ben.Top.Was toch wel een heel andere groep. Nu is het een kleuter klas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *