Ruud daagt oud bewoner Ivan uit voor een potje boksen

Ruud daagt oud bewoner Ivan uit voor een potje boksen

We schreven er net al even over, Ruud heeft oud bewoner Ivan namelijk uitgedaagd en besluit het de rest ook mede te delen. Hij drukt daarom op de zoemer…

Als alle (oud) bewoners zich hebben verzameld in de woonkamer neemt Ruud het woord. En richt zich tot Ivan. We waren net al een beetje met elkaar aan het sparren begint hij. En daarna vertelt Ruud hoe hij altijd de verhalen over Ivan moet aanhoren. Als Ivan hier nog was… Ivan was een natuurlijk leider… toen Ivan er was, was alles beter.. en ook door jou ben ik eruit gestemd gaat Ruud verder. Ruud denkt dat ze dit als mannen maar op één manier kunnen oplossen in een gevecht. Daarom daagt Ruud Ivan uit om in Maart tegen hem te komen boksen. Er klinkt gejuich en applaus van de rest van de groep. Dan staat Ivan op en zegt dat hij de uitdaging aangaat, maar hij heeft een voorwaarde, als ik win, gaat Rowena met mij mee! Er wordt hard gelachen. Wordt dus vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Joey Tak at 08:03

    Dat gaat een leuke partij worden!
    Ruud die wint ,en Ivan gaat huilend naar huis zonder Nicole.
    Resultaat >Ruud heeft nu 2 vriendinnen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *