Oud bewoners Emil en Gio halen een grap met Ruud uit

Oud bewoners Emil en Gio halen een grap met Ruud uit

Dag 1001 in Utopia is aangebroken! En vannacht is er weer wat gebeurd. Zo kwam Ruud erachter dat iemand een grap met hem heeft uitgehaald toen hij wilde slapen. Eerder die dag hebben oud bewoners Gio en Emil namelijk een grap uitgehaald. Het bed van Ruud hebben ze vol met stro bezaaid. En de buitenkant is ook nog wat beklad met grafitti. Enfin, Ruud maakt zijn bed schoon en gaat uiteindelijk weer slapen.

De ochtend is inmiddels voorbij en Rianne heeft post ontvangen. Ze krijgt aardig wat tips mee vanuit het thusifront. Zo moet ze meer voor zich opkomen. Verder is er ook nog over Rianne geroddeld. Dit deden Ruud, Rowena en Ramona. Het drietal is niet te spreken over haar. Ze denkt volgens het drietal dat ze van alles is. Verder is Gina ziekjes, ze ligt in bed uit te zieken. Verder gaan de bewoners nu centraal waar we zo nog uitgebreider op terugkomen! Zien we je zo weer?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ria at 08:53

    De drie die hun handen maar weinig laten wapperen hebben komentaar.Ze zijn in Utopia alleen maar op vakantie en laten andere voor hun werken ,Ik zit me hier vaak aan te ergeren

  2. maria at 13:39

    Hartstikke goed van Gio en Emil. Emil zei nog …nu halen wij een grap met hem uit want hij heeft ons vaak genoeg getreiterd met zijn grappen. En niet kunnen grappen. Dit was gewoon ook als grap bedoeld. Ruud ging vaak te ver met zijn grappen. Maar je kon gisteravond toen hij het zag wat ze gedaan hadden….niet blij mee was. Ruud is echt iemand die bij anderen alles mag uit halen , maar bij hem niet. Hij is daar zeer onsportief in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *