Victoria wil dat de strijd om de titel Utopiaan van het jaar eerlijk verloopt

Victoria wil dat de strijd om de titel Utopiaan van het jaar eerlijk verloopt

Het einde van dit jaar komt steeds dichterbij en dat betekend dat de Utopiaan van het jaar 2016 ook verkozen zal worden. Een aantal bewoners hebben al kenbaar gemaakt te zullen strijden om de titel. Maar Victoria wil wel weten waarom bepaalde mensen kans denken te maken op de titel, want ze wil natuurlijk wel dat de strijd eerlijk verloopt. Daarom overlegt ze met Bas. Ze laat hem weten dat ze het moeilijk vindt hoe de verkiezingen in zijn werk gaan. Ik wil dat alle bewoners die echt kans willen maken op de titel zich goed onderbouwen. Iedere bewoner mag namelijk drie stemmen verdelen, en ik ben bang dat mensen alleen op iemand durven te stemmen omdat ze bang zijn dat die persoon anders boos op ze wordt. Bas lijkt Victoria wel te begrijpen. En al snel ontstaat er een plannetje om ervoor te zorgen dat alle bewoners die zich verkiesbaar stellen er ook serieus mee aan de slag gaan. Bas stelt voor dat mensen kunnen vloggen. In een vlog leggen ze uit waarom juist zij de titel verdienen en zo kunnen ook de mensen thuis zien wat hun motivatie is. Of de vlogs er echt zullen komen is nog maar de vraag, denk jij dat de strijd eerlijk zal verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *