Ruud krijgt commentaar van zijn mede bewoners

Ruud krijgt commentaar van zijn mede bewoners

Iedereen was bij de start van de actie van Boyd en Bas, behalve Ruud en dat is Boyd niet ontgaan. Ook Erik van het Vogelhospitaal was dat al opgevallen. Als Boyd Ruud ziet vraagt hij je bent er toch voor de dieren? Jessie die er ook bij staat is het helemaal met de nieuweling eens. Je staat gelijk aan de dieren maar hier ben je dan niet bij voegt hij eraan toe. Ruud vindt het commentaar wat hij krijgt laag en triest. Ik word op deze manier slecht neergezet voegt hij eraan toe. Ik ben er namelijk altijd voor de dieren benadrukt hij. Maar als dat zo is waar was je dan vraagt Jessie. Volgens Ruud doet dat er niet toe en loopt boos weg…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *