Staat er nog 30.000 euro open aan niet betaalde rekeningen?!

Staat er nog 30.000 euro open aan niet betaalde rekeningen?!

Jessie zit achter de computer en wat hij voor ogen krijgt is niet iets om vrolijk van te worden. Dat meen je niet horen we Do zeggen. Zou ik straks met je gaan uitzoeken wat gecrediteerd moet worden? Ja antwoordt Jessie, 30.500 euro is wel heel veel geld. Wat is er dan schat vraagt Billy die naast de “boekhouder” zit. Dit zijn de facturen van 2013,2014, 2015 en 2016 die volgens de boekhouder nog niet betaald zijn. Hoe kan het dat we daar nu pas achter komen vraagt Romy zichzelf af. Weet ik niet antwoordt Jessie. Is dit allemaal al betaald vraagt Romy voor de zekerheid. Nee nee nee legt Jessie uit. Dit zijn verstuurde facturen. Alleen het kan ook zijn dat er in 2014 en 2015 dubbele facturen verstuurd zijn. Dat de factuur wel betaald is maar er twee verstuurd zijn. En dat er één niet af geletterd is. Romy wil graag uitleg in Jip en Janneke taal. Echter laat Jessie weten het eerst uit te zoeken en daarna aan de gehele groep te vertellen hoe het ervoor staat. Wordt vervolgd dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Karel at 10:45

  Jessie zegt dat hij boekhouder is maar kan er niks van hij kan enkel maar interssant doen met papieren onder zijn arm lopen en kommentaar op alles en iedereen geven maar jongetje ga eens werken. Als dat achterstand of dubbele facturen zijn???????Had jij dit allang moeten zien alsje er aan WERKT waar komt dat geld voor de boot en goud vandaan niemand kan iets kopen jij wel prima boekhouder !!!

 2. Druif at 16:00

  Mark goede boekhouder ? Als er een iemand de boel beduvelde wAs het mark wel . altijd geld spenderen en niks verdienen . Zeker als je zolang kijkt weet je dat . Normale. Mensen werken en verdienen geld en geven dan pas uit . Babypoppen sieraden kleding zuipen enz. De Efteling is er niks bij , Utopia een sprookje 😉

 3. tintje at 14:14

  Het is toch echt voor de gekke, dat ze nu nog facturen hebben liggen van jaren terug.
  Dacht, dat jessie zo goed was en mark ook, die was ook nog boekhouder?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *