Romy ligt huilend in bed maar lijkt toch dat ze in Utopia wil blijven

Romy ligt huilend in bed maar lijkt toch dat ze in Utopia wil blijven

Romy heeft afgelopen avond haar spullen gepakt, met als bedoeling om Utopia te verlaten. In dit bericht lees je terug of Romy nog steeds naar huis wil.

Als Romy vanochtend wakker wordt wil ze niet uit bed en wil ze de vide niet verlaten. Huilend ligt ze onder de dekens als Billy bij haar komt liggen om haar te troosten. Billy vertelt aan Romy dat ze nog niet klaar is in Utopia en dat ze zich niet uit het veld moet laten slaan doordat ze zich een paar dagen rot voelt. Ook Cemal biedt Romy troost. En laat weten dat hij het heel erg vinden zou vinden als ze weggaat. Utopia is niet compleet zonder jou voegt ze eraan toe. Ik zou niet willen leven in een wereld zonder jou voegt hij eraan toe. Ook Jessie komt naar de vide om Romy te troosten. Maar hij doet het met een knipoog, in de hoop om haar een beetje op te vrolijken. En dat lukt. Het lijkt alsof je overreden bent door een vrachtwagen Rooms. Drie keer. In twee minuten. Door een hele zware grapt hij. Een voorzichtig lachje ontsnapt op Romy’s gezicht maar uit bed komen wil ze nog niet. Vooralsnog lijkt het erop dat Romy wil blijven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *