Bas en Boyd halen 3700 euro op met hun actie

Bas en Boyd halen 3700 euro op met hun actie

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken, dag 1081 alweer! En deze dag begint met een berichtje over de actie van Bas en Boyd. De heren sloten zich 24 uur lang op in de kas. Dit om aandacht te vragen voor opgehokte dieren. Er werd geld ingezameld voor het Vogelhospitaal in Naarden. De 24 uur zit erop tijd om de balans op te maken! De nacht voor de twee was moeizaam en zwaar. Gelukkig hebben de twee het overleefd. Als de 24 uur erop zit mogen de twee de kas verlaten en krijgen een applaus van hun mede bewoners en van Erik. Iedereen gaat vervolgens richting de loods. Daar krijgt Bas van Erik en Do de cheque overhandigt. Al snel wordt duidelijk dat er 3700 euro is opgehaald! Een mooi bedrag voor de het vogelhospitaal en een mooie actie van twee Utopianen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Norma at 18:54

    Goed gedaan Bas en Boyd!
    Super jammer dat Ruud niet deelnam
    Mooi bedrag bij elkaar geharkt!
    Gefeliciteerd mannen en natuurljk de vogels!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *