Volgens Kevin stookt Billy tussen Romy en Do

Volgens Kevin stookt Billy tussen Romy en Do

Nog wat nieuws van afgelopen avond. Eerder schreven we al over de ruzie van Romy en Do. Dit liep aardig uit de hand, Romy heeft zelfs haar spullen ingepakt om mogelijk Utopia te verlaten. Afgelopen avond werd dit nog eens besproken. Zo lijkt Kevin te twijfelen aan zijn mede bewoner Billy. Na deze bewuste ruzie zijn er velen bewoners naar Do toegekomen om haar te troosten, ook Billy. En zij vertelde tegen haar dat ze zich niets aan moet trekken van de woede van Romy en dat zij niets verkeerd heeft gedaan. Dit heeft ook Kevin gezien maar hij vraagt zich af of Billy wel zulke goede bedoelingen heeft. Als ook hij het met Do heeft over de ruzie met Romy besluit hij Do ongevraagd advies te geven. Pas op voor Billy, ze speelt jullie uit tegen elkaar zegt hij dan ook tegen Do. Ik wil verder niets kwijt over wat ik heb gezien of gehoord, maar wil je dit graag meegeven. Do bedankt hem voor zijn advies, en  zegt ook dat ze een slim meisje is en goed in de gaten heeft wat er om haar heen gebeurt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *