Romy pakt haar spullen, wil ze Utopia verlaten?!

Romy pakt haar spullen, wil ze Utopia verlaten?!

Gisteren had Do een ruzie met Romy. Romy is gefrustreerd zoals we zojuist al omschreven. De twijfels om nog langer in Utopia te blijven zijn alleen maar toegenomen. Afgelopen avond besloot ze daarom haar kist in te pakken. Cemal probeert op haar in te praten maar dat heeft geen zin. Romy laat weten achter haar besluit te staan. En de reden is Do. Ze voegt eraan toe dat ze al weken moeite heeft met het gedrag van haar. Ze is achterbaks en gemeen en weet ook dat zij niet de enige is die dat vindt. Dit hebben meerdere bewoners namelijk bij haar aangegeven. Maar wat mij wel steekt is dat die mensen zich van de domme houden, nu ik haar heb aangesproken op haar wispelturige karakter. Ik voel mij alleen, en heb het gevoel dat ik de enige is die mijn mond durft open te trekken. Ook andere bewoners proberen op Romy in te praten. Zo spreekt Ramona Romy streng toe en zegt dat ze zich niet zo moet laten kennen. Jacco blijft rustiger en probeert Romy tot bedaren te brengen, maar ook met weinig succes. Later op de avond spreken ook Victoria en Billy ook met Romy. De twee geven haar het advies om op zichzelf te focussen, in plaats van op anderen. Als er momenten zijn dat ze zich stoort aan Do is het verstandiger om weg te lopen en niet de confrontatie op te zoeken. Na een paar roerige uren lijkt Romy weer wat gekalmeerd. Maar haar spullen zijn nog steeds gepakt. Zal ze alsnog vertrekken? We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *