Het valt Romy op dat er neppe mensen in de groep zitten

Het valt Romy op dat er neppe mensen in de groep zitten

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Romy irriteerde zich nog altijd aan Do door een eerdere ruzie die we omschreven. Ze besprak het nog eens met Ramona en Billy.

In de keuken vond het gesprek plaats. Ik zou haar echt aan haar haren willen trekken zegt Romy met enige irritatie. De blikken die ik krijg van Do, maken mij woest voegt ze eraan toe. Ramona en Billy moeten er om lachen. Billy adviseert Romy dat ze zich beter op een ander punt kan richten. Romy is het hiermee eens maar of ze het ook daadwerkelijk gaat doen is te betwijfelen.  Wat later moeten Rowena en Ruud ook aan Romy’s tirannie geloven en in de stal gaat ze er dan ook nog over door. Maar niet alleen Do geeft haar een naar gevoel, de ergernissen van Romy gaan ook nog over andere bewoners. Het valt haar  namelijk op dat er veel neppe mensen in de groep zitten en hier moeilijk mee om kan gaan. Mensen die ze liever niet wil zien in de ochtend, wat een moeilijke opgave is, aangezien ze met zijn allen in één loods wonen. Laten we hopen dat het er vandaag gezelliger aan toe gaat. We komen zo terug met meer nieuws uit Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 12:10

    In heel veel dingen heeft Romy wel gelijk. En al helemaal wat Do betreft. Meerdere bewoners vinden Do nep. Zelfs ramona/vic/bjorn toen en ook michael.Zelfs ruud en rowena en nog enkele anderen.Do heeft inderdaad 2 gezichten! En ja die blik van haar en die pruil lippen dan. Dus Romy ziet niet allemaal spoken, gewoon de realiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *