De rap battle tussen Ruud en Boyd, wie wint er?

De rap battle tussen Ruud en Boyd, wie wint er?

Enige tijd geleden hebben Boyd en Ruud een rap battle met elkaar gesloten. Vandaag werd die battle uitgevoerd.

Boyd en Ruud hebben allebei hun teksten voor de rap battle af en zijn klaar voor de strijd. Ook de andere bewoners zijn er klaar voor en verzamelen zich opgewonden buiten. Iedereen heeft van tevoren al een kant gekozen en door de kledingkeuze wordt het duidelijk wie voor welk team is. De bewoners met een rode trui aan staan achter Ruud en de blauwe truien hebben gekozen voor Boyd.  Onder luid gejoel begint Boyd even later met zijn rap. De bewoners juichen enthousiast om zijn roast tegen Ruud. Daarna is Ruud aan de beurt en ook hij heeft zijn woordje klaar staan. Als beide klaar zijn, wordt er een winnaar gekozen. En de winnaar van de rap battle is nieuweling Boyd. Ook al krijgt ook Ruud een aantal complimenten voor zijn rap, is hij toch niet tevreden met het eindresultaat. Volgens de hem is de rap niet gegaan zoals hij gewild had en ging die van Boyd ook niet als gepland. We hebben het allebei opgefockt zegt hij geïrriteerd tegen Rowena. In de kas laat Boyd weten dat hij ook niet blij was met zijn optreden, maar dat het overduidelijk was dat hij de enige echte winnaar is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *