Bekijk de rap battle van Ruud en Boyd hier terug

Bekijk de rap battle van Ruud en Boyd hier terug

Gisteren vond er een rap battle plaats tussen Ruud en Boyd. Uiteindelijk won Boyd deze wedstrijd. Ruud was daar uiteraard niet blij mee. Enfin we hebben een deel van de teksten eens voor je opgezocht zodat je het nog eens terug kunt lezen mocht je het gemist hebben op de live streams van Utopia. Uiteraard hebben we er ook nog een filmpje bij gevonden zodat je het op je gemak nog eens terug kunt kijken en de gehele rap van de bewoners kunt zien.  Vindt jij het terecht dat Boyd gewonnen heeft?

Rap van Boyd
Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie heeft de hardste dis van Utopialand?
Winnen is mij niet onbekend en ik open alle deuren met mijn talent!
Poesje poesje poesje mauw, welke neppe swagger gaat met
Barry’s vrouw?
Sinds mijn binnenkomst heb ik al die kippen in me nek en jouw neus is groter dan jouw bek!
Is dit wie je bent? Een vent die voor zijn bokswedstrijd wegrent?
Heb pleegouders en voel mij vereerd, maar dat make-up voor meisjes is heb ik van de jongens
geleerd!

Rap van Ruud
Je lengte en je tattoos geven een stoere look… Gast je bent het perfecte voorbeeld van wat een kutjeugd met je doet!
Boyd als ik naar je kop kijk word ik verdrietig, ik kan het niet aan…
Met je slakkenogen, als je er in drukt ze heel langzaam weer opengaan!
Wat doe je hier eigenlijk de hele dag letters tekenen?
Gelukkig maar anders had je letterlijk niks te betekenen,
Welkom terug in het internaat.. ik ga je net zo pesten totdat je dit internaat ook verlaat!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *