Ruud zoekt ruzie met Jacco

Ruud zoekt ruzie met Jacco

Jacco is boos op Rowena, dit omdat ze een muzikaal idee van hem ook uit wil voeren. Ruud heeft zijn onvrede ook opgevangen en besluit het gesprek met Jacco aan te gaan.

Ruud roept dan ook van alles naar Jacco. Jacco gaat vervolgens naar hem toe en vraagt wat hij precies riep. Weet je wat het is jongen, je loopt de hele dag met een chagrijnige smoel, behalve als je een wijntje in je mond hebt, dan kan je wel lachen reageert Ruud boos. Jacco blijft rustig en antwoordt dat dit erg gemeen is van Ruud en dat het absoluut niet waar is. Maar Ruud is nog niet klaar met Jacco, hij blijft door schreeuwen tegen hem. Zo is Ruud van mening dat Jacco last heeft van een ochtendhumeur en dat hij altijd chagrijnig is. Jacco probeert uit te leggen dat zijn ruzie met Rowena een hele andere oorzaak heeft. Op dat moment grijpt Rowena zelf is en zegt Ruud dat ze haar eigen problemen wel oplost. Ze noemt het gedrag van Jacco vervolgens een schande.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *