Rowena en Jacco gaan samen een concert geven

Rowena en Jacco gaan samen een concert geven

Rowena besluit na wat advies van Victoria maar eens op Jacco af te stappen. Dit omdat ze eerder een ruzie hebben gehad.

Buiten gaan de twee het gesprek aan. Jacco laat weten dat ze Rowena best een concert gunt. Maar het gaat erom op de manier waarop je gebruikt hebt gemaakt van mijn contacten. Zonder dit te overleggen. Rowena luistert terwijl Jacco vertelt wat hem nog meer dwars zit. En noemt onder andere de gemene woorden van Ruud. Rowena benadrukt dat dat niet haar woorden waren. En vertelt daarna dat het niet haar bedoeling is geweest om zijn contacten te “stelen”. In mijn enthousiasme heb ik gelijk contact gezocht met de band, niet wetende dat ik jou daarmee in de weg zou zitten. We moeten geen ruzie maken maar juist samenwerken. Er ontstaat al snel een idee, Jacco en Rowena besluiten te gaan samenwerken. De twee gaan begin volgend jaar samen een concert geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *