Gina promoot zichzelf voor de Utopiaan van het jaar verkiezing tijdens de markt

Gina promoot zichzelf voor de Utopiaan van het jaar verkiezing tijdens de markt

Ook in Le Luifel wordt hard gewerkt. Zo is Gina al druk bezig met de voorbereidingen voor de winterwonderland markt die morgen plaatsvind. Zo vouwt ze onder andere frietzakjes. En van deze werkzaamheden maakt ze gelijk gebruik om zichzelf te promoten voor de Utopiaan van het jaar verkiezing. Ze schrijft op de zakjes “Stem op Gina, Utopiaan van het Jaar”. Als ze hiermee klaar is stapt ze op Victoria af om dit aan haar te vertellen. En laat weten zich er niet helemaal goed bij te voelen. Dit omdat ze bang is dat dit veel weerstand zal opleveren van de andere bewoners. Victoria antwoordt dat ze er zich geen zorgen moet maken maar ze is bang dat de rest van de bewoners het haar kwalijk zal nemen omdat de puntzakken oorspronkelijk van de bv zijn. Dit argument geldt volgens Victoria niet omdat iedereen middelen van de bv inzet voor de strijd. Het is een eerlijke strijd waarbij iedereen campagne mag voeren voor zichzelf. Gina lijkt weer wat gerustgesteld toch blijft ze benieuwd hoe de rest gaat reageren.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *