Jessie en Do hadden onenigheid over de indeling van de markt

Jessie en Do hadden onenigheid over de indeling van de markt

De voorbereidingen voor de winterwonderland markt zijn nog altijd bezig. Do neemt hierin de leiding aangezien zij de organisatie doet. Zo ontfermt Do zich ook over de indeling van het terrein. Maar dat gaat niet helemaal lekker.

Want al gauw bemoeit Jessie zich met de indeling. Hij is het niet eens met de plaats van de kassa waar de bezoekers muntjes kunnen kopen. Volgens Jessie is deze te ver verwijderd van de merchandise en andere verkooppunten. Dit is niet handig en hij gaat daarom verhaal halen bij Do. Do vertelt vervolgens aan Jessie dat hij dit eerder had moeten aankaarten. Het blijft zoals het is benadrukt ze. Jessie vindt dit op zijn beurt maar onzin en noemt Do onflexibel. Mopperend loopt hij daarna naar binnen. Do gaat vervolgens geïrriteerd verder met het opzetten van de marktkramen. En laat weten het zat te zijn dat haar mede bewoners altijd op het laatste moment met dit soort dingen komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *