Jessie uit zijn frustraties over de indeling van de markt

Jessie uit zijn frustraties over de indeling van de markt

Jessie en Do hadden een discussie over de indeling van de markt die morgen plaatsvind. Jessie vindt dat de kassa elders moet staan en Do vindt op haar beurt dat de indeling blijft zoals deze is. Jessie liep uiteindelijk kwaad weg om niet veel later zijn frustraties te uiten met wat mede bewoners.

Jessie uit zijn frustratie door aan zijn mede bewoners te vertellen hoe onlogisch het is dat bezoekers terug moeten lopen naar het begin van de markt om te pinnen voor een aankoop bij de merchandise. Ruud lijkt het met Jessie eens te zijn. Ook voor zijn kraampje met BENDR truien is de indeling van de kassa niet logisch. Daarna gaat Jessie richting Ramona. En probeert haar ook achter zich te krijgen, maar zij heeft hier geen tijd voor. Vervolgens loopt Jessie naar Victoria om haar te vertellen over de situatie. Zij is het met Jessie eens maar begrijpt ook dat Do op dit moment stress heeft.  Niet veel later komen de bewoners bij elkaar om de voorbereiding van de markt te bespreken. Jessie maakt van dit moment gebruik om zijn probleem aan te kaarten. Do biedt vervolgens een oplossing aan. De kassa blijft aan het begin van de markt maar ze zal duidelijke briefjes ophangen dat de bezoekers daar moeten pinnen. Jessie is niet blij met deze oplossing maar zal het moeten accepteren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *