Bas zorgt voor complete chaos in de loods van Utopia

Bas zorgt voor complete chaos in de loods van Utopia

Afgelopen avond is er van alles gebeurd in Utopia. De chaos brak uit en in dit bericht, maar ook de komende nieuwsberichten zullen we dat voor je omschrijven.

Bas roept iedereen bijeen voor een meeting. Zodra iedereen zit begint hij over de actie die hij samen met Boyd gedaan heeft. Zich 24 uur lang opsluiten in  de kas om geld op te halen voor het vogelhospitaal. En voegt eraan toe dat hij het jammer vindt dat de actie overschaduwd is door een hoop negatieve gebeurtenissen. Als eerste spreekt hij Romy aan, die knallende ruzie met Do heeft gehad tijdens zijn actie. Daarnaast heb ik ook gehoord dat verschillende bewoners hebben gezegd dat ik de actie alleen heeft gedaan om Utopiaan van het Jaar te kunnen worden. En dat is verre van de waarheid benadrukt Bas vervolgens. Het doet mij dan ook pijn. Romy reageert vrij nijdig op de beschuldigingen van Bas. Ze vindt het heel laag van hem dat ze haar nu ten overstaande van de hele groep aanspreekt. Wanneer de rest zich er ook mee  bemoeit wordt Romy steeds bozer. Wat wil je nou?! schreeuwt ze vervolgens naar Bas. Langzaamaan mengt de groep zich in de verhitte discussie. Ramona vraagt zich af waarom Bas nu alleen Romy aanvalt, terwijl meerdere mensen zich negatief hebben uitgelaten over de actie van Bas. Niemand begrijpt precies waarom Bas nu zo boos is en waar hij precies heen wil. Bas vertelt vervolgens dat Rowena en Billy op Romy hebben ingepraat, waardoor zij zo uit haar plaat is gegaan tegen Do. Dat valt compleet verkeerd bij Billy. Ik voel me op mijn pik getrapt! schreeuwt ze terwijl ze kwaad de loods uit stormt. Na Billy’s vertrek wordt de discussie steeds heviger. Iedereen heeft zijn mening klaar en gooit deze zonder op zijn beurt te wachten door de loods. Boyd is er klaar mee en besluit een statement te maken door weg te lopen uit het gesprek. Maar achter hem gaat het geschreeuw gewoon door en het lijkt er niet op dat het snel afgelopen zal zijn. Wordt ongetwijfeld vervolgd, hou de website dus in de gaten voor meer nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *