Boyd vindt de chaos maar een schijnheilig gedoe

Boyd vindt de chaos maar een schijnheilig gedoe

Bas zorgde afgelopen avond voor nogal wat chaos in Utopia. Er ontstond een verhitte discussie en Boyd besloot uiteindelijk de “meeting” maar te verlaten. In de keuken sprak hij hierover met Jacco. Boyd uit zijn frustraties terwijl de rest van de groep in de woonkamer nog altijd ruzie aan het maken is. Boyd merkt op dat het een schijnheilig gedoe te vinden. Wat later bespreekt de nieuwste bewoner het ook nog even met Kevin. Ik begrijp Bas wel maar vindt wel dat hij het totaal verkeerd gebracht heeft. Kevin reageert dat hij het hiermee eens is. Ik heb het er ook al met Gina over gehad voegt hij eraan toe. Karin voegt zich ook bij de heren en merkt op dat er minder geroddeld moet worden. Ik ben blij dat ik er niks mee te maken heb zegt Jacco die er ook bij staat. Karin lacht en knikt, ze is het er helemaal mee eens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *