Bas realiseert zich dat hij het mogelijk fout heeft aangepakt

Bas realiseert zich dat hij het mogelijk fout heeft aangepakt

Nog maar een berichtje over de chaos die afgelopen avond uitbrak. Bas heeft zich gemengd in de ruzie tussen Romy en Do door te zeggen dat hij het idee had dat Billy op Romy heeft ingepraat waardoor zij uit haar slof schoot tegen Do. Die opmerking viel helemaal verkeerd bij Billy en besloot de meeting te verlaten. Wat later besprak ze het nog eens met Bas zelf.

Billy had juist het idee had goed gehandeld te hebben tijdens de ruzie. Ze vindt het dan ook vervelend dat Bas haar dingen verwijt, die ze volgens haar echt niet heeft gedaan. Ik vind dat ik tijdens de ruzie tussen Romy en Do juist heeft gehandeld op de beste manier. Ik heb Romy vertelt dat ze onredelijk was, en heb ook de kant van Do aangehoord voegt ze eraan toe. Het doet mij pijn dat jij vindt dat ik verkeerd heb gehandeld. Bas hoort Billy aan en lijkt zich te realiseren dat hij mogelijk fout zit. Hij benadrukt dan ook dat het niet zijn bedoeling is geweest om Billy te kwetsen en terwijl Billy nog in tranen is sluiten de twee het gesprek af met een knuffel. Eind goed al goed?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *