Do is er klaar mee dat ze zich steeds weer moet verantwoorden

Do is er klaar mee dat ze zich steeds weer moet verantwoorden

Na het heftige centraal waar Bas voor wat chaos zorgde was het nog lang onrustig. Zo lijken de frustraties bij Romy rondom het gedrag van Do weer helemaal terug te zijn. De twee hadden er een gesprek over. Ramona was overigens ook bij dit gesprek aanwezig.

Romy probeert Do nogmaals uit te leggen wat haar zo dwars zit. Het zit hem in kleine dingen, zoals een bepaalde blik of de manier waarop ze loopt. Ramona mengt zich in het gesprek en zegt tegen haar dat ze weet dat het dingen zijn waar Do zelf niets aan kan doen. Maar waaraan mensen zich wel enorm storen. Do reageert verbaasd en probeert zich te verdedigen. Ik doe die dingen niet bewust, en het is niet mijn intentie om met mijn blik mensen te kwetsen benadrukt ze. Mijn blik komt niet voort uit arrogantie, maar juist uit onzekerheid. Dit heb ik nu al zo vaak proberen uit te leggen, maar het lijkt niet binnen te komen. Romy en Ramona gaan vervolgens nog even door over hun irritaties maar dit valt niet zo goed bij Do. Weet je wel hoe frustrerend het is als je jezelf de hele tijd moet verantwoorden?! zegt ze terwijl ze in huilen uitbarst. Ik ben het zat voegt ze eraan toe, daarna draait ze zich om en loopt naar buiten om af te koelen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *