De bewoners starten vredig hun dag

De bewoners starten vredig hun dag

Een nieuwe dag is aangebroken, de chaos van afgelopen avond lijkt weer verdwenen. En de ochtend begon al vroeg want de winterwonderland markt staat op het programma! Echter is er wel een klein probleempje…

Do en Bas zijn als eerste wakker maar Bas heeft een slechte nacht gehad. Bas is namelijk ziek geworden. Do staat op om een lekker kopje thee voor hem te maken. In de loods zijn Kevin en Victoria ook al wakker. Do vertelt de twee over de situatie van Bas. Dit betekent dat de pannenkoeken van Bas vandaag dus op de markt zullen ontbreken. Cemal was ook wat ziek maar hij voelt zich vandaag wel een stukje beter. Zodra hij wakker zet hij keiharde kerstmuziek aan om zo zijn mede bewoners te wekken. Dit werkt, want een voor een komen de Utopianen de woonkamer in. Er wordt gedanst op de muziek en vooralsnog lijkt het een vredige ochtend. Laten we hopen dat dat ook zo blijft. En laten we hopen dat Bas de rest van de groep niet aansteekt!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *