Boyd voelt zich ook niet lekker

Boyd voelt zich ook niet lekker

Al vroeg beginnen de bewoners hun dag. De laatste dingen moeten geregeld worden voor deze speciale editie van de Utopia markt. De bewoners zijn dan ook druk bezig wetende dat het een hele drukke markt gaat worden. Daar komt ook nog bij kijken dat Bas ziek is. Dit betekent dat er één bewoner minder is om te helpen.

Do heeft net als bij de andere markten de taak van runner. Kevin ondersteunt haar hierin maar Jessie wil liever dat Kevin bijspringt bij een kraam. Do die geen zin heeft in een nieuwe discussie zegt dat ze dit zal toelaten als dit nodig is. Dan dient het volgende probleem zich aan. De kraam van de BENDR truien is volgens Rowena te klein. Do heeft hier geen oplossing voor maar gelukkig komt Gina met een manier waarmee dit probleem verholpen kan worden. Boyd begint zijn dag op de bank, ook hij voelt zich niet lekker. Maar voegt eraan dat hij vandaag gewoon gaat tatoeëren op de markt. Ik moet even doorzetten voegt hij eraan toe. Ondertussen wordt het terrein helemaal in de kerstsfeer gebracht. En om 13:00 worden de eerste bezoekers verwacht. De markt zal tot ongeveer 19:00 uur duren. Uiteraard houden we verdere ontwikkelingen en gebeurtenissen in de gaten voor je. Hou je de site in de gaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *