Hoe is de winterwonderland markt verlopen?

Hoe is de winterwonderland markt verlopen?

We blikken nog even terug op afgelopen avond. We hebben namelijk een samenvatting voor je gemaakt van de winterwonderland markt. Hoe is dit precies verlopen? Je leest het hier terug!

Rond 19:00 uur was de winterwonderland markt weer afgelopen. Na het opruimen van de markt bleven de standhouders nog even en dronken met de bewoners nog een drankje, terwijl ze napraten over de werkdag. De bewoners zijn blij moet hoe de markt verlopen is. Hoeveel geld er is precies is opgehaald, is nog niet bekend maar de bewoners gaan ervan uit dat het een goede opbrengst zal zijn. Gina is met name tevreden over de omzet die gegenereerd is met Le Luifel. Zo liet ze aan Cemal zien hoeveel ze hebben verdient. Wel kunnen er nog een aantal dingen verbeterd worden, maar het feit dat ze geen seconde hebben stilgestaan is een goed teken. Ook heeft Gina veel positieve reacties over haar campagne gehad. Verder bespraken Boyd, Rowena en Ramona ook nog wat. Boyd liet weten hoe hij zijn eerste Utopia markt ervaren heeft. Zo had de nieuwste bewoner niet verwacht dat hij zoveel aandacht zal krijgen en was daarom overdonderd. Ook de drukte heeft indruk op hem gemaakt. Lachend laten Rowena en Ramona weten dat Boyd erg populair is en dat hij maar zal moeten wennen aan het maken van foto’s en gesprekken met bezoekers. Mocht er nog meer bekend worden over de exacte omzet van de markt komen we daar natuurlijk op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *