Romy gaat nooit meer over haar gevoelens praten tegenover Cemal

Romy gaat nooit meer over haar gevoelens praten tegenover Cemal

Afgelopen avond vond het Utopiaans kerstverhaal plaats. Cemal heeft volgens Romy geflirt met vrouwen en daar ontstond dan ook ruzie over. Deze ruzie is nog niet uitgepraat en de hele dag ontlopen de twee elkaar. Dit valt ook de andere bewoners op en daarom adviseert Rowena aan Romy om met Cemal te gaan praten. Cemal hoort dit ook en is het met Rowena eens. Romy probeert onder het gesprek uit te komen en zegt dat ze niet in de woonkamer wil praten. Cemal besluit haar maar mee naar buiten te nemen en daar gaat Romy uiteindelijk mee akkoord. Geïrriteerd beginnen de twee aan het uitpraten van hun ruzie. Romy zegt dat ze het vervelend vindt dat Cemal met een andere vrouw aan het kletsen was en haar daarbij steeds aankeek. Hierdoor kreeg ik het gevoel dat je het erom deed. Maar Cemal is op zijn beurt boos over het feit dat Romy gisteravond zo tegen hem is uitgevallen. De twee kibbelen nog even door maar worden het niet eens.Na wat discussie komen de twee tot de conclusie dat ze beiden hun gevoelens niet naar elkaar uiten. Volgens Cemal is dit een groot probleem, maar volgens Romy is het zijn eigen schuld. Ik ga niet open zijn naar jou als jij niet over je gevoelens praat, dus ik zeg je nooit meer wat sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *