Romy krijgt een verrassing voor haar campagne voor de Utopiaan van het jaar verkiezing

Romy krijgt een verrassing voor haar campagne voor de Utopiaan van het jaar verkiezing

Tijd voor weer wat nieuws uit Utopia. Zo is Romy druk geweest met een verrassing voor mede bewoner Ramona.

Romy heeft speciaal voor Ramona een schilderij gemaakt met daarop “Utopiaan van het Jaar Ramona”. Ramona wil namelijk de eerste vrouwelijke Utopiaan worden die de prijs wint. En Romy wil op haar beurt haar campagne graag steunen. Als Ramona ziet wat Romy voor haar gedaan heeft is ze dolblij. Ze loopt dan ook met het schilderij de loods in. Echter reageren haar mede bewoners wat minder enthousiast. Bas zegt voor de grap dat Romy zijn naam verkeerd gespeld heeft op het schilderij. Als Ramona hem vervolgens vraagt of hij een goede plek weet voor haar cadeau, antwoordt hij de vuilnisbak. Ook Jessie reageert niet enthousiast en Ramona kan het niet laten er wat van te zeggen. Jullie doen stom, ik vind dit niet leuk verwijt ze de twee als ze terugloopt naar de vide.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 09:22

    Met deze verkiezing komen de ware karaktessr boven walgelijk opdoeken zo wil ik er niet meer naar kijken.Je ergert je vooral na de TV uitzending als je de uitdrukkingen op de gezichten zie.Het is nog lang niet klaar ze hebben allemaal korte lontjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *