Do in tranen door de uit de hand gelopen ruzie tussen Kevin en Boyd

Do in tranen door de uit de hand gelopen ruzie tussen Kevin en Boyd

Nog meer drama in Utopia, zo is Do in een emotionele bui. Door heimwee maar ook door de uit de hand gelopen ruzie tussen Kevin en Boyd.

Op het rokersbankje doet emotionele Do haar verhaal tegenover Victoria. Ik weet dat wat er gisteren tussen Kevin en Boyd gebeurde niets mee te maken heb. Maar het is wel hetgeen waar ik echt tegen sta. En dan vraag ik mij af hoe ik dat ideaal hier op zijn benen kan zetten terwijl we er zelf niet naar leven. Snap je wat ik bedoel? Heel goed antwoordt Victoria. En Do gaat haar verhaal verder. Ik vraag me dan ook echt af wat ik hier doe. Victoria benadrukt dat het daarom belangrijk is om het uit te spreken. Want een paar weken geleden hadden we een academie over huiselijk geweld en dit is verbaal geweld. Het is onacceptabel. Jacco komt er dan ook even bij zitten en biedt Do ook troost. Rot dagen zijn dit soort dingen merkt hij vervolgens op. En maar door en maar door voegt Do eraan toe. En met kerst wil je natuurlijk liever thuis zijn. Ik hoef niet perse thuis te zijn maar wel in een omgeving waar er met liefde en respect wordt omgegaan. Dat doen we niet en dat vind ik zo moeilijk. Wat er gisteren gebeurd is is niet waar ik voor sta. Do vraagt zich af wat zij nou moet doen met haar petitie. Terwijl het hier gewoon gebeurd. De reactie van Boyd was ook verkeerd merkt Jacco op. Onacceptabel laat Victoria weten, het kan gewoon niet. Maar van de andere kant geeft Kevin hem ook wel speldenprikjes gaat Jacco verder. En zo gaat Boyd er gewoon mee om. Alsnog is het onacceptabel antwoordt Victoria. Er worden geen fatsoenlijke gesprekken gevoerd. Mensen moeten het uitspreken en niet wachten tot ze een slok op hebben. Bas die er ook bij komt staan laat weten dat ook tegen Boyd te hebben gezegd. Het geld voor meerdere mensen benadrukt Victoria. Mensen wachten op een explosie en gaan dan elkaar voeden. En gaan vervolgens in het negatieve. Dat werkt gewoon niet.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Nelly at 20:09

  Sinds dat die Boyd in Utopia zit is het nog maar alleen heibel geweest er is maar 1 manier voor er uit met hem en Jessie Het is echt niet leuk meer om naar te kijken vind er niks meer aan.

 2. Rina at 14:35

  Zoals het nu in Utopia gaat kunnen ze beter allemaal naar huis gaan.
  Dit lijkt niet meer op een ideale samenleving maar een oorlogsveld.
  Ze doen allerlei dingen voor goede doelen.
  Ze moeten eerst maar even in de spiegel kijken waar ze mee bezig zijn.
  Ze zijn even geen goed voorbeeld.

 3. Dik at 14:28

  Boyd kan een grote vent zijn maar hij was gisteren echt aan het zuipen. Dit gaat te ver om mensen zo neer te zetten. Als dit zo door gaat dan is dat het einde van Utopia voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *