Ruzie tussen Boyd en Kevin loopt totaal uit de hand

Ruzie tussen Boyd en Kevin loopt totaal uit de hand

We schreven vandaag al over de ruzie tussen Kevin en Boyd. Die ruzie liep echter nog verder uit de hand. Victoria ging zich ermee bemoeien en deed haar zegje. Ze schaamt zich momenteel dat haar naam aan Utopia wordt geassocieerd. Volgens haar wordt er alleen maar op elkaar gejaagd en lelijk tegen elkaar gedaan. Ze doelt met name op Kevin en Boyd. Volgens Boyd komt het allemaal door Kevin. Hij vroeg wat ik de f*ck ik aan het doen was en dat hij niet moeten doen. Verder laat Boyd weten dat hij nooit beledigend of uitdagend is geweest en dat is volgens Kevin wel het geval. Met name in de omgang. Niet veel later is er een stream lock van meer dan één uur. Wat zich op dat moment precies heeft afgespeeld is een beetje de vraag. Toen er weer beeld was was Boyd nergens meer te bekennen. Wellicht moest hij even met de regie een gesprek houden? Maar er komt nog een gerucht bij Boyd zou Utopia tijdelijk verlaten hebben door dit voorval. Echter lijkt dat dus niet zo te zijn. Hij heeft elders geslapen maar loopt nog gewoon in de mini samenleving rond. Deze morgen hebben de bewoners het over het voorval. Wel kort maar krachtig zodat het niet teveel opvalt. Zo horen we dat het niet eerlijk zou zijn… Enfin van onrust is weinig meer te zien. Laten we hopen dat het zo blijf.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. annelies at 12:37

    boyd heeft op iedereen hatelijke opmerkingen het wordt tijd dat hij zich aanpast of denkt hij dat iedereen naar zijn pijpen danst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *