Terugblik op het Utopiaans kerstverhaal

Terugblik op het Utopiaans kerstverhaal

Afgelopen avond vond het Utopiaans kerstverhaal plaats in Utopia. Dit gebeurde onder leiding van Ramona. Het was een groots succes, velen bezoekers kwamen kijken naar het bekende verhaal. Het verhaal werd overigens wel op humoristische wijze vertelt. En ondersteunt door een live band. Jessie had overigens het plan om zijn tekst stiekem aan te passen. Hij had het plan om Ruud een flinke uitbrander te geven. Bas adviseerde om het maar niet te doen en voor zover wij weten heeft Jessie zich netjes aan zijn tekst gehouden. Omstreeks 22:00 uur zat de avond erop. De gasten kregen ook nog heerlijk kerstbrood en warme chocolademelk. Ruud speelde trouwens ook voor Jezus. Benieuwd naar de beelden? Helaas kunnen we deze niet tonen, Talpa verwijderd de filmpjes steeds… Dus dan maar een linkje naar de site zelf. Hier kun je het verhaal nog eens terugkijken: KLIK

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *