Boyd heeft het gevoel dat Kevin hem bewust uitdaagt

Boyd heeft het gevoel dat Kevin hem bewust uitdaagt

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Zo ergerde Boyd zich behoorlijk aan Kevin…

Afgelopen avond vond er een evenement plaats, het Utopiaanse kerstverhaal. En bij de onderlinge taakverdeling ging het niet helemaal goed. Wanneer Kevin de bar staat te doen terwijl dit niet zijn taak is vraagt hij Boyd of hij hem wil overnemen. Maar daar heeft de Boyd geen zin in. En laat weten dat hij wil even wil roken en daar is Kevin niet blij mee. Gefrustreerd uit Boyd buiten zijn irritaties bij Ruud. En laat weten dat hij al enkele dagen met het gevoel zit dat Kevin hem bewust aan het uitdagen is. Hij vraagt constant aan mij of ik wil werken, terwijl ik voor mijn gevoel dagelijks veel werk verzet. Ik begrijpt niet waar dit vandaag komt aangezien Kevin zelf niet veel doet. Ruud houdt zich redelijk afzijdig maar geeft wel toe dat niemand kan zeggen dat Boyd niet werkt. Benieuwd hoe het Utopiaans kerst verhaal verder verlopen is? Hou de site dan in de gaten want daar komen we zo op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *