Boyd probeert Cemal over te halen om op hem te stemmen tijdens de Utopiaan van het jaar verkiezing

Boyd probeert Cemal over te halen om op hem te stemmen tijdens de Utopiaan van het jaar verkiezing

Boyd heeft een plan, met Cemal besluit hij dit te bespreken. Boyd vertelt aan Cemal dat hij niet van plan is om met de koers van de huidige bewoners mee te gaan. Ik wil mijn eigen plan trekken. Cemal antwoordt dat hij het wel ziet zitten om de loods te slopen. De voornaamste reden van jou, dat de loods geen aanzien heeft en niet luxe genoeg is, staat mij wel aan. Ook zou ik wel wat meer luxe willen voegt hij eraan toe. Al pratende komen de twee mannen uit op het volgende onderwerp, de Utopiaan van het Jaar verkiezing. Boyd zegt tegen Cemal dat hij graag zou zien dat hij op hem stemt. Cemal barst in lachen uit en zegt dat hij dat niet per se van plan is, maar dat hij goed na zal denken over zijn stemmen. Met argumenten over het geld dat hij verdient probeert Boyd hem over te halen, maar Cemal zegt niets toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Jeannet at 18:47

    Het is niet te hopen dat Cemal op Boyd stemt. Ik was zondag bij het evenement in Utopia, winterwonderland en heb daar hoogstpersoonlijk Boyd leren kennen ๐Ÿ™ Nee ik ben bij lange na niet gecharmeerd, ik voel afkeer voor deze persoon. Onbeholpen en ongemanierd, ik heb ook veel live stream gekeken en gezien dat Boyd op een niet nette manier (open mond etend en grote happen) tussendoor eten loopt te verorberen en tot mijn grote ontsteltenis is boeren laten gebruikelijk voor hem. Wat een eigendunk heeft die man ๐Ÿ™ Brrr naargeestig persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *