Jessie heeft grootse plannen met zijn jacht

Jessie heeft grootse plannen met zijn jacht

Jessie liet een tijd terug weten dat hij een groot portret van zichzelf terug wil zien in de boot. Langzaamaan begint zijn plan steeds meer vorm te krijgen. Vanochtend was Jessie in de weer met verf en een roller, om vast een wand van de boot wit te verven. Ook heeft hij een aantal staatsportretten van koningen uitgeprint. Deze heeft hij aan Romy laten zien om haar zo een indruk te geven van hoe hij het wil hebben. Maar het portret van zichzelf in de boot is nog niet genoeg. Jessie wil ook aan de slag met namaak leer, om de boot zo een chique look te geven. Als hij Romy meeneemt naar de boot om haar te laten zien wat hij wil reageert ze enthousiast. Samen bespreken ze over hoe Romy het beste te werk kan gaan en wat Jessie betreft moet er niet bezuinigd worden. Jessie zal alle materialen die Romy nodig heeft betalen. We zijn benieuwd hoe de boot er uiteindelijk uit gaat zien!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *