Vanavond wordt het Utopiaans kerstverhaal voorgedragen

Vanavond wordt het Utopiaans kerstverhaal voorgedragen

Vanavond staat het Utopiaans kerstverhaal op het programma. De bewoners vertellen het kerstverhaal op Utopiaanse wijze. Na veel voorbereiding onder leiding van Ramona met de nodige repetities riep ze de bewoners bijeen om de laatste details nog te bespreken. Ramona vertelt hoe de taakverdeling zal zijn. Ook geeft ze de toneelspelers nog een paar tips voor de voorstelling. Vanmiddag wordt er ook nog gerepeteerd voegt ze eraan toe. Zodat er niets meer mis kan gaan! Het Utopiaans kerstverhaal zal op humoristische wijze voorgedragen worden. Ook komt er een live orkest voor de muzikale begeleiding. Ook kunnen de gasten ter afsluiting een stukje kerstbrood krijgen met warme chocolademelk. Het toneelstuk begint rond 19:00 uur en de avond eindigt ongeveer om 22:00 uur. Zal het een succes worden? Uiteraard komen we erop terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *