Utopia kijkcijfers week 104

Utopia kijkcijfers week 104

Aangezien het erg rustig is vandaag hebben we even de tijd om de kijkcijfers te bekijken. Hoe goed wordt Utopia nog bekeken? Dat is wel interessant om in de gaten te houden aangezien Utopia in 2017 ook nog doorgaat! De gegevens komen van kijkonderzoek.nl.

Utopia kijkcijfers week 104 – avonden 19:30-20:00 uur

 • Maandag 12 december : 489.000 kijkers
 • Dinsdag 13 december : 543.000 kijkers
 • Woensdag 14 december : 541.000 kijkers
 • Donderdag 15 december: 419.000 kijkers
 • Vrijdag 16 december: 444.000 kijkers

Deze week zien we weer drie dagen met rode cijfers. De Utopia kijkcijfers lijken weer in een dipje te zitten. Het gemiddelde van 500.000 kijkers wordt deze week niet vaak behaald. Zullen grote veranderingen in het programma ervoor zorgen dat de cijfers weer omhoog gaan? Wellicht nemen de kijkcijfers van Utopia de komende weken weer toe door de Utopiaan van het jaar verkiezing die eraan komt? Laten we hopen dat de cijfers binnenkort weer wat stabieler worden. We houden verdere ontwikkelingen in de gaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Theo KampsTheo at 08:51

  De kijkers moeten met ingang van 2017 meer invloed krijgen.
  De stemronde moet naar 50% inwoners en 50% publiek.
  De stemronde weer naar eenmaal per maand, voor meer wisseling en activiteiten in de loods.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *