Billy baalt ervan dat ze haar ultieme kans nog niet heeft gehad

Billy baalt ervan dat ze haar ultieme kans nog niet heeft gehad

Een nieuwe dag is begonnen in Utopia en dat betekend vanzelfsprekend weer nieuw nieuws! Billy is niet tevreden met wat ze aan het doen is in Utopia. En dat is Rowena ook opgevallen en gaat dan ook het gesprek met haar aan.

Het gesprek vond plaats tijdens het afwassen. De twee hebben het over Billy’s doel in Utopia. Billy merkt dat ze op het moment niet zo lekker in haar vel zit. Dat komt vooral omdat ze niet tevreden is over wat ze doet in Utopia. Ik ben hier gekomen voor iets groots legt ze verder uit. Natuurlijk heb ik Billy Jeans, maar dat is niet iets wat ik alleen in Utopia kan doen. Ik ben alweer een half jaar in Utopia en ik zit ermee dat ik mijn ultieme kans niet voorbij is gekomen. Rowena begrijpt Billy heel goed. Het gevoel iets te doen in Utopia, waar je alleen daar de kans voor krijgt is ook bij mij aanwezig voegt ze eraan toe. Vervolgens geeft ze als voorbeeld over reis naar Nepal, dat was echt iets om nooit meer te vergeten. Billy wil het nieuwe jaar gebruiken als een kans om gas te geven. Ik wil mij niet meer laten afleiden door alles om mij heen. Alle tijd die ik heb wil ik in mijzelf investeren. Gas erop sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. margriet at 14:01

    Billy heeft haar grote kans al gehad.Maar ja als niet meer weet wat het ook all weer was., ja dan kun je misschien toch maar beter naar huis. Want ik denk dat voor haar de grote kans buiten ligt..*En hoop ik voor haar dat ze direct bij de poort opgevangen wordt door goede psychologen en .psychiaters . Dan krijgt ze pas écht haar grote kans.

  2. maria at 11:57

    Ja billy dat heb je zelf in de hand. Mooi voornemen,,,maar kun je het ook waar maken? Je kunt niet zonder maatje ,dus zal moeilijk worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *