Billy en Karin gooien de spullen van Jessie de loods uit

Billy en Karin gooien de spullen van Jessie de loods uit

Het idee van Jessie en Boyd om de loods in Utopia te slopen zorgt voor veel onrust in de mini samenleving. De loods moet volgens de twee gesloopt worden en ondertussen kunnen de bewoners in een tentje slapen. Een aantal bewoners zijn hier woest over, en omdat Jessie zo graag uit de loods wil besluit Billy hem een handje te helpen. Ze stampt de paarse slaapkamer in en begint al Jessie’s spullen naar buiten te gooien. Ik flikker het nu op straat zegt ze stellig, terwijl ze daad bij haar woord voegt. Vol ongeloof kijkt Romy toe en Karin besluit Billy een handje te helpen. Zijn kleren, schoenen en zelfs zijn Chesterfield belanden op straat. Weg ermee en nooit meer in de loods! roept Karin er nog bij. Jessie krijgt met een bedroefd gezicht naar de actie. Ze gooit voor duizenden euro’s kleren op straat voegt hij er vol ongeloof aan toe. Boyd begrijpt niets van de actie en begrijpt al helemaal niet waar Billy zich zo druk om maakt. Hij adviseert Jessie dan ook om er vooral niet op te reageren. Maar dit was Jessie ook totaal niet van plan. Ze is zo hypocriet als de pest sluit hij geïrriteerd het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *