Billy en Jacco mailen het sloopbedrijf

Billy en Jacco mailen het sloopbedrijf

De bewoners zijn nogal geschrokken van de plannen die Boyd en Jessie hebben. De twee mannen willen de loods namelijk laten slopen. Verschillende bewoners deden dan ook hun beklag tijdens het spoed centraal. Vooral Romy, Gina en Billy lieten van zich horen. Het drietal wil dat het niet gaat gebeuren. Echter lijken Boyd en Jessie hun plan gewoon door te willen zetten. Billy vindt dat belachelijk en vindt dat Jessie geen rekening houdt met de rest. Romy voegt eraan toe dat de twee niet goed zijn. Andere bewoners zijn wat stiller maar zijn het ook niet eens met het plan. De meeste vinden het voornamelijk egoïstisch van hen. En Ramona is helemaal over de rooie, waar je hier alles over terug kunt lezen. Na het spoed centraal besluiten Billy en Jacco snel achter de computer te duiken. De twee mailen naar het sloopbedrijf. In de mail staat dat ze de vorige mail als niet verzonden kunnen beschouwen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *