Boyd en Jessie willen de loods in Utopia slopen

Boyd en Jessie willen de loods in Utopia slopen

Jessie en Boyd zijn samen op het idee gekomen om in 2017 helemaal opnieuw te beginnen in Utopia. De twee hebben daarom besloten om de loods op 1 januari plat te laten gooien. Vanaf hier willen ze iets nieuws en iets luxers bouwen. Stiekem  kruipen de twee heren achter de computer om hun plan uit te werken. Ze gaan opzoek naar een sloopbedrijf en als ze deze hebben gevonden stellen ze meteen een mail op:

“Beste heer/mevrouw,

Mijn naam is Jessie en samen met mede-inwoner Boyd van het TV-programma Utopia willen wij 2017 met een knal beginnen. De Utopia loods is een symbool van pure armoede. Hier willen wij vanaf en daarom hebben wij uw hulp nodig. Graag ontvangen wij van u een offerte om de loods plat te gooien. Om het een en ander te vereenvoudigen hebben wij alvast de oppervlakte opgemeten. De loods is 460 m2 en van deze 460 m2 willen we niks meet terugzien als u weer vertrekt.

In afwachting van uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Boyd en Jessie”

Na het versturen van de mail laten de heren de mail per ongeluk openstaan waardoor Gina deze onder ogen krijgt. Hier lees je het vervolg. De bewoners zijn op zijn zachtst uitgedrukt niet blij met dit plan…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *