Boyd zorgde voor onrust in de nacht

Boyd zorgde voor onrust in de nacht

Deze nacht heeft Boyd voor wat onrust gezorgd. Gina was dit keer de pineut. Boyd heeft namelijk last van slaapwandelen… Gina lag heerlijk te slapen maar toen werd opeens haar deken van haar afgetrokken. Boyd stond aan haar bed, uiteraard niet bewust van zijn actie. Deze ochtend vertelt Gina vrolijk over zijn actie. Hoewel ze er op het moment erg van schrok, kan ze er nu wel om lachen. Ook Billy heeft te maken gehad met Boyd, de slaapwandelaar. Terwijl ze beneden stond, kwam Boyd naar haar toe om verontwaardigd te vragen wat ze aan het doen was. Je bent niet goed jij laat Billy hem lachend in de ochtend weten. Utopia heeft een nieuwe “Ruud” erbij qua rare “slaapgewoontes”.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *