Wil Karin een tatoeage?

Wil Karin een tatoeage?

Een nieuwe dag is weer begonnen in Utopia, dag 1085 alweer. En deze begon goed voor Karin en Romy…

Kevin en Karin waren als eerste wakker. De twee starten rustig op met een kopje thee waarna ze hier en daar wat opruimen. Niet veel later nemen ze allebei plaats achter de computers. Kevin gaat aan de slag met een nieuw schoonmaakrooster terwijl Karin opzoek gaat naar afbeeldingen van tatoeages. Wil ze een tattoo van Boyd laten zetten? Niet veel later haalt Kevin een stapel post uit de brievenbus. Het ene deel is voor Karin, de andere helft voor Romy. Romy kruipt samen met Billy onder een dekentje op de bank en leest haar post vol enthousiasme. Er wordt van alles beschreven bij Romy in haar post. Zo vindt de familie dat Ramona wel Utopiaan van het jaar mag worden. Verder is het erg positief allemaal. Zal de dag zo positief blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *