Boyd spuit Utopiaan van het jaar met graffiti op Bas zijn caravan

Boyd spuit Utopiaan van het jaar met graffiti op Bas zijn caravan

Wat is er afgelopen avond nog meer gebeurd in Utopia? We hebben een samenvatting gemaakt van de wat kleinere gebeurtenissen zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

In de woonkamer praten Gina, Kevin en Karin over de volgende Utopia markt. Deze markt zal namelijk anders zijn dan normaal, met name voor Gina. Gina zal namelijk niet zoals we gewent zijn bij Le Luifel staan.Ze gaat als een cupcake-meisje over het terrein lopen. De bedoeling is dat ze een jurkje aanheeft, waar een tafel onder is gebouwd. Op deze tafel zullen er dan cupcakes neergelegd worden, die verkocht zullen worden. Verder is het voor Ramona en Rowena een speciale avond, want ze krijgen hairextensions. Vrolijk ontvangt Ramona dan ook de kapster waarmee ze een afspraak heeft gemaakt. In de kapsalon nemen ze plaats en bespreken ze hoe hun kapsels eruit moeten gaan zien. Ook Romy en natuurlijk Gina komen een kijkje nemen. De dames kunnen niet wachten tot het uiteindelijke resultaat. Verder heeft Do een leuke verrassing voor Bas geregeld. Dit omdat ze vindt dat haar vriend de titel Utopiaan van het Jaar verdient. Ze heeft de hulp van Boyd ingeschakeld. Hij krijgt de opdracht om met graffiti ‘Utopiaan van het Jaar’ op Bas’ caravan te spuiten. In het donker begint Boyd aan zijn creatie, maar zal het Bas ook gaan helpen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *