Bewoners staan niet meer in de min, welk geldbedrag wint de Utopiaan van het jaar?

Bewoners staan niet meer in de min, welk geldbedrag wint de Utopiaan van het jaar?

Afgelopen avond is er nog meer gebeurt. Zo riep Jessie de groep bij elkaar. Hij wil de rest namelijk vertellen wat het exacte bedrag nu in de staatskas zit te delen.

Jessie begint met een overzicht van alle kostenposten die nog openstaan. Gespannen kijkt de groep hem aan. Maar dan geeft Jessie het verlossende woord. De bv staat 13968 euro in de plus! Kortom dat is het geldbedrag wat de Utopiaan van het jaar 2016 zal winnen. Een luid gejuich is te horen in de groep. Ik ben erg blij met hoe het de afgelopen maanden gegaan is en ben trots op de groep. Maar we moeten niet vergeten dat we er nog niet zijn. Ook volgend jaar zullen we moeten doorpakken om een veilige financiële ondergrens te bereiken, zodat we niet opnieuw in een crisis belanden benadrukt hij. Dan neemt Ramona het woord over. Er worden al een aantal campagnes gevoerd voor de verkiezing en ik stel voor om volgende week een debat te houden. Hierin kan iedereen vertellen waarom hij of zij de prijs verdient, zodat dat voor iedereen duidelijk is. Meedoen is natuurlijk niet verplicht, maar iedereen die wil is vrij om zijn zegje te doen. Het debat zal volgende week plaatsvinden. En met dit positieve bericht eindigt de bespreking.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *