Boyd wordt ondervraagt over zijn penthouse plan

Boyd wordt ondervraagt over zijn penthouse plan

Boyd heeft het vanaf het begin dat hij in Utopia zit al over een penthouse. Gisteren liet hij blijkbaar iemand langskomen om hem te laten adviseren. Afgelopen avond besloot Victoria toch eens te vragen wat zijn mede bewoner allemaal van plan is. Boyd laat er maar weinig over los. Ik kom hier binnenkort om terug met een 3D tekening voegt hij eraan toe. Victoria vraagt zich af wat het allemaal gaat kosten. De rest van de bewoners lachen, ze denken dat het wel wat gaat kosten. En Boyd wordt er door Victoria op gewezen dat het zo niet werkt. Boyd vindt op zijn beurt dat hij zijn eigen geld mag investeren. Ik wil gewoon meer luxe sluit hij het gesprek af. Denk jij dat het penthouse van Boyd er daadwerkelijk gaat komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *