Het Utopiaans kerstverhaal wordt 150 euro duurder dan begroot

Het Utopiaans kerstverhaal wordt 150 euro duurder dan begroot

Komende woensdag zullen de bewoners het Utpiaanse kerstverhaal uitvoeren. Echter zijn er nog wel wat problemen. Zo is Ramona behoorlijk gestrest.

De afgelopen weken is Ramona druk in de weer geweest met de voorbereidingen voor het Utopiaans Kerstverhaal. Maar nu de voorstelling dichterbij komt blijkt dat het allemaal 150 euro duurder uitvalt dan in eerste instantie werd gedacht. In een centraal komt dit ter sprake en Jessie vindt het vervelend dat dit niet met hem is gecommuniceerd. Hier spreekt hij Ramona op aan. Ramona zegt dit wel met Bas en Victoria gedaan te hebben.En het doet mij wel wat dat je me nu aanspreekt. Ik heb het gevoel dat ik deze voorstelling in mijn eentje te dragen. Vervolgens wordt het Ramona allemaal wat te veel en wordt emotioneel. Zij is immers diegene die verantwoordelijk is voor de show. Iedereen moet zijn teksten kennen en het moet een succes worden. Maar daarnaast is ze ook nog eens verantwoordelijk voor de financiën. Toch krijgt ze veel bijval uit de groep. Bas adviseert haar rustig te blijven en zich te focussen op de voorstelling en niet op bijzaken. Ook Jessie besluit, nadat hij ziet dat het Ramona zoveel doet, rustig te blijven. Hij zegt dat de miscommunicatie iets tussen hen twee was en dat ze het later zullen uitspreken. Wordt vervolgd dus…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *